Har du et rundt ansikt? Eller kanskje ansiktet ser litt lubbent ut og du har lyst til å slanke det optisk? Veloverveid og realistisk sminke kan endre ansiktet fullstendig. Synlig foryngelse dekker over skjønnhetsfeil, og det er ikke alt. Hvordan lager du slankende sminke?

#1 Invester i to nyanser foundation

Profesjonell, slankende sminke krever større mengder kosmetikk enn vanlig. Det er verdt å utstyre seg med to foundationer – den første en tone lysere enn hudtonen, og den andre en tone mørkere enn den første. Hvorfor to foundationer? Det lar oss manipulere skyggen i ansiktet. Den lyse foundationen påføres i hele ansiktet, og den mørke bare i områdene du vil slanke, som nese, siden av pannen og kjeven.

#2 Contour med solpudder

Solpudder i riktig nyanse er slankesminkens beste venn. Riktig påført solpudder er det beste å bruke for å slanke ansiktsovalen. Hva bør du huske? Countouringprodukter påføres alltid med oblike bevegelser, fordi horisontale bevegelser kan gjøre ansiktet videre. Den optiske slankeeffekten får man ved å bruke solpudder under kinnbena. Men ansiktet vil se optisk lengre ut om vi mørkner ansiktet på siden (siden av pannen og kjeven).

#3 Lær deg å bruke highlighter fornuftig

Det er ikke bare formørking som kan slanke ansiktet. Innen slankende sminke er ikke highlighting ønsket, men dyktig påføring kan forbedre effekten av korreksjonen av ansiktsovalen. Subtil highlighter påføres alltid sted for sted i de områdene du ønsker å fremheve, som midten og tuppen av nesen, sidene av ansiktet nær tinningen, amors bue, midten av haken og midten av pannen (de sentrale områdene av ansiktet).

#4 Ikke glem et naturlig rosa ansikt

Den perfekte finish for enhver slankende sminke er rouge, som gir en tredimensjonal look. Påfør rouge med en myk kost med skrå bust. Hvor tar man den på? Det er best å ta på rouge i området rundt kinnbena, for eksempel midten av hvert kinn.

Det aller viktigste tipset!

Husk å blande all sminken for at de skal blandes med huden og hverandre, for en mer naturlig effekt av kontur og highlight.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *