En stadig mer populær form for øyenbrynsminke er permanent sminke. Mange kvinner ønsker å spare tid på hverdagssminken ved å bruke permanent sminke. Selv om vi er mer villige til å rette på øyenbrynsfasongen vår med permanent sminke, finnes det fortsatt mange myter om denne metoden. Hva skal man tro? Hvordan ser egentlig permanent sminke ut? Erfarne spesialister, stylister og skjønnhetsspesialister avkrefter myter og bekrefter fakta når det gjelder permanent sminke.
Tidkrevende- MYTE
Til tross for hva du kanskje tror, tar ikke permanent sminke like mye tid. Standard prosedyre varer fra en halvtime opptil en time. Avhengig av øyenbrynene våre og metoden vi velger kan permanent sminke ta litt mer tid, men en erfaren skjønnhetspleier tar seg effektivt av det.
Permanent sminke er ikke for alle – FAKTA
Det kan ikke nektes for at hver permanente prosedyre, hvor vi har med direkte interferens i hudstrukturen å gjøre, bør diskuteres før prosedyren utføres. Det finnes flere kontraindikasjoner som fastslår når du ikke burde få utført permanent sminke på øyenbrynene (eller andre kroppsdeler), og disse er: graviditet, medisin basert på steroider, diabetes, psoriasis og forskjellige infeksjoner.
Permanent øyenbrynssminke ser falsk ut – MYTE
Vi møter often på kvinner med overdreven øyenbrynssminke, men dette er ofte arbeidet til uerfarne stylister, skjønnhetspleiere eller kvinner som ville gjøre det selv. Erfarne skjønnhetspleiere kan utføre permanent sminke som ser naturlig, delikat og subtil ut, men som likevel gir den ønskede effekten av ordentlig øyenbrynsfasong.
Permanent sminke gjør vondt – MYTE
Det kommer kanskje som en overraskelse, men faktisk gjør ikke permanent sminke vondt, selv om selve prosedyren gjøres direkte i hudstrukturen. Det er takket være bedøvelsen som brukes under prosedyren. For permanent øyenbrynssminke bruker skjønnhetspleieren bare smertestillende gele eller salve (når det gjelder prosedyrene i de mer delikate leppene injiseres dental anestesi)
Etter prosedyren er huden svært irritert – FAKTA
De første par timene etter prosedyren kan huden, men trenger ikke nødvendigvis, være rød rundt øyenbrynene og noen steder kan det oppstå hevelser. Permanent øyenbrynssminke er svært invasiv, så du må regne med enkelte begrensninger, som at du ikke bør bruke sauna eller solarium i noen uker etter prosedyren.
Legg igjen en kommentar