7 Beauty Hacks

Kvinner som elsker sminke og kosmetikk kjenner mange sminketriks. Beauty hacks er kvinners versjon av life hacks, det vil si enkle løsninger som lar deg spare tid eller slippe unna pinlige situasjoner. La oss introdusere deg for syv beauty hacks, som hjelper deg med de vanligste sminkeproblemene, men ikke bare det. Kjenner du til dem?

#1 Krusete hår

Redningen for krusete hår kan være enkel håndkrem, som vi vanligvis har i vesken. Gni en liten mengde krem inn i hendene og ta deretter på håret. For en mer permanent effekt kan du i tillegg knytte håret i en knute og gjemme den under en hette eller lue. Når du løsner det igjen vil det se like perfekt ut som før du gikk ut, og ingenting vil ødelegge det.

#2 Ville lokker

Ingen kvinne liker de korte hårene som stikker ut etter at vi har satt opp håret. Disse irriterende hårstråene kan glattes ut med en tannkost og hårspray. Spray en ubrukt tannkost (eller brukt men ren) med hårspray og børst hårstråene. De blir mindre synlige.

#3 Parfymer som mister duften

Billige parfymer kan ofte miste duften, men du kan øke effektiviteten deres. Du bør ha i en liten mengde vegetabilsk olje (uten duft) i områdene hvor du vanligvis bruker parfyme. Parfymen vil vare lenger på oljet hud.

#4 For hard kajalblyant

Alle kvinner vet hvor vanskelig det er å tegne en linje med en hard kajalblyant. Du kan endre konsistensen noe. Alt du trenger å gjøre er å holde blyanten over for eksempel en lighter eller tent fyrstikk i 2-3 sekunder. Etter en slik behandling har kajalblyanten en mer geléaktig konsistens og har mer intens farge.

#5 Klumpete vipper

Vipper som er klumpet av for stor mengde produkt ser ikke estetisk ut. Du kan lett fikse dette uten å fjerne sminken. Ta litt vegetabilsk olje, litt vann og bevarende sminkespray på en brukt men ren mascarakost. Børst vippene.

#6 Leppestift gir tørrhet

Et annet vanlig problem for mange kvinner er en leppestift i yndlingsfargen som gjør leppene tørre. Du trenger ikke å kaste den, men du trenger ikke akseptere tørre lepper heller. Før du tar på leppestiften tar du på dypt næringsgivende leppepomade eller lett olje og venter noen minutter på at den skal tørke.

#7 Mangel på rouge

Når du går ut om kvelden trenger du litt rouge. Har du akkurat gått tom og ikke har tilsvarende i nærheten trenger du ikke få panikk. I stedet for rouge kan du bruke leppestift eller øyenskygge, nødvendigvis i matt versjon og riktig farge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *