Vakre jenter fra amerikanske 50-tallsplakater – søte og sexy – det er bilder The Balm Cosmetics bruker på produktene sine. Trenden med retrokosmetikk har vart uforstyrret i noen sesonger nå, og da er det ikke rart at kosmetikken til The Balm tar markedet med storm. Hva kan merket tilby?

The Balm er et av de yngste amerikanske kosmetikkmerkene. I USA har det vært i drift i rundt 10 år. Grunnleggeren av merket er Marissa Shipman, som bestemte seg for å eksperimentere med kosmetikk for å skape en produktserie som var perfekt for huden hennes. Hun leste flere guidebøker om hvordan man lager kosmetikk, og gjorde kjøkkenet sitt til et laboratorie hvor hun skapte sin første klassiske pomade (slik fant hun navnet på merket sitt). Etter noen vellykkede forsøk leide Shipman en spesialist, designet innpakning og startet produksjon av de søte The Balm-produktene.

Ikonisk retrokosmetikk fra The Balm

Kosmetikk fra The Balm viser med hell veien for lignende produkter, og alt dette takket være eksepsjonelt god kvalitet på produktene og innpakning i en interessant stil modellert etter det karakteristiske 50-tallet. På innpakningen finner vi vakre pinup-jenter eller retro illustrasjoner fra bøker for tenåringer fra den tiden.

Retrostilen til The Balm Cosmetics er ikke det eneste interessante ved innpakningen, som refererer til 50-tallet. Merket bruker svært originale navn som må reflektere personaliteten til The Balm. Returen til trender fra noen tiår tilbake er merkets hemelighet. The Balm er en miks av sexy, romantisk, alvorlig og opprørsk, og under gir vi noen eksempler:

  • „Read my lips”,
  • „Down boy”,
  • „Prom Queen”.

Kosmetikken til The Balm er produkter hvis popularitet er virkelig overraskende. Merkets største bombe er selvsagt Mary Lou Manizer, deres ikoniske highlighter. Etter denne er produktet som selger best en palett med tre highlightere, The Manizer Sisters. Svært populær er også øyenskyggene og rougen (Hot Mama, Cabana Boy, Frat Boy), det transparente pudderet Sexi Mama og eye øyenskyggepaletten Nude Tude.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *