Tykke, naturlige og litt rufsete øyenbryn er en stor trend den siste sesongen. Det er ikke nok å bare børste dem med en spesiell kost. Det er også nødvendig å bruke fargerik og bevarende kosmetikk for at brynene skal se vakre og trendy ut. Hvordan tøyle tykke øyenbryn, og hvilke produkter bør man bruke?

Øyenbryn, akkurat som øyevipper, fyller to grunnfunksjoner. For det første gjør de kvinnens ansikt vakrere (på den andre siden kan de også ha motsatt virkning), de skaper en flott ramme rundt øynene og fremhever ansiktets gode sider. For det andre har de beskyttende egenskaper: stopper svette, vann og forurensning fra å komme inn i øynene og forebygger irritasjoner. Jo tykkere og lengre øyenbrynene er, jo bedre. Hvorfor? Tykke og velstelte bryn betyr at vi kjenner alle de nye kosmetikktrendene, vi vet hvordan vi bruker pinsett og annet sminketilbehør. Hva med de jentene hvor Moder Jord ikke var så generøs? Her er noen nyttige triks.

Tegn langs nedre og øvre kant av øyenbrynet med blyant. Nyansen på produktet bør være den samme som hårfargen – du ønsker ingen tegneserielook, gjør du vel? Bruk mer tid på nedre kant av øyenbrynet, fordi det er den som bestemmer riktig fasong. Øyenbrynsskygge hjelper deg å fylle manglene i øyenbrynene. Nye «øyenbryn» tegnes i en retning som passer med hårveksten. Bruk highlighter eller lys concealer til å fremheve indre øyekrok, brynbuen og kanten av brynene. På denne måten vil øynene fremheves og skape en 3D-effekt rundt øyne og øyenbryn. For den perfekte finish børster du brynene med kosten og bevarer dem med klar gelé.

En annen måte å gjøre brynene tykkere på er behandling med lakserolje.. Produktet bør gnis inn i huden for å stimulere hårvekst. Men du må være forsiktig slik at ikke lakseroljen kommer inn i øynene, noe som kan føre til irritasjoner. For noen mennesker kan det forårsake hårtap, inkludert øyenbrynene. Umiddelbar effekt får man av permanent brynsminke. Men det er en mye dyrere og lengre behandling som kan føre til irritasjon av hud og øyne. Skjønnhetspleieren fører inn pigmentet under huden – et helt trygt produkt i en farge som ligner på hårets naturlige farge. Resultatet varer i seks måneder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *