Steam cream er den nyeste kosmetiske oppfinnelsen. Hva er så spesielt ved det? Den inneholder bare naturlige ingredienser, som er blandet sammen bare ved å bruke en sterk strøm med damp. En slik produksjonsprosess påvirker senere påføring av produktet og måten aktive ingredienser absorberes på. Den lette konsistensen oppnådd takket være dampen gjør at ingrediensene kommer inn i de dypere lagene til epidermis og sirkulerer i hudcellene, og sprer kontinuerlig vitaminer, mineraler og andre nærende substanser. Under påføringen av steamcream er det en svært forskjellig prosess enn for vanlig krem. Vanlig krem produseres med emulgatorer. Disse er kjemiske forbindelser som samler seg på hudens overflate uten å absorberes, så de kan ikke virke effektivt.

Steam cream lages av naturlige ingredienser. Blant innholdet i produktet finner vi ekstrakt fra: appelsinblomst, lavendelolje, søtmandelolje, havremelk, kakaosmør, kamomilleolje og jojobaolje. Alle disse ingrediensene skal sikre dyp fuktighet og lindring for hudirritasjoner. Den fungerer flott for folk med tørr hud. Det finnes delte meninger om steam cream. Noen brukere hevder at steam cream fungerer flott og gjør jobben sin 100%. Andre sier at produktet gir allergier og ikke fungerer for fet eller kombinasjonshud. Begge er riktige. Steam cream gir næring og fuktighet, men folk med sensitiv hud eller allegier kan reagere på den – den inneholder rikelig naturlige ingredienser, parfyme og to parabener.

Mange av dere lurer sikkert på hvor man kjøper steam cream. Vel, dette er bare tilgjengelig på internett, og vi betaler rundt 14 pund for 75 ml; så omtrent like mye som et farmasøytisk produkt. Steam cream har uvanlig pakning; laget av aluminium med fargerike mønstre. Boksene har mønster med blomster, leopardflekker, Union Jack, dyr og mye mer. Ikke bare gir kremene huden næring, men de ser flotte ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *