Når designeren eller filmstjernen kommer til kosmetikkdesign kan vi regne med noe interessant og utenom det vanlige. Det var det som skjedde denne gangen. Den svært berømte sangeren Gwen Stefani sammen med merket Urban Decay skapte en serie fargerik sminke som heter UD Gwen Stefani. Blant disse finner vi Gwen Stefani Blush Palette.

Gwen Stefani-rougene er plassert i en rektangulær palett med speil. Det er en flott løsning for kvinner som trenger å ordne sminken mens de er ute. Inni finner du rouge i seks farger, beregnet på contouring. Disse fargene er: Cherry (lys satengrosa), Easy (mørkerosa med gylne pigmenter), Angel (nude nyanse med subtil glød), Lo – Fi (varm, matt brun), Hush (lyserosa med gylne pigmenter) and OC (rosa/fersken).

Gwen Stefani Blush Palette fra Urban Decay holder seg opptil åtte timer, gnis ikke ut og passer enhver hudtone. Rougen har kremete konsistens, noe som gjør påføringen enklere og sikrer en naturlig effekt. De bør påføres med en bred, skrå kost med mykt hår. En liten mengde produkt er nok til å skape vakker sminke og kontur til ansiktet. Rougen bør påføres direkte på kinnbenene eller rett under. Det avhenger av ansiktsformen og effekten vi ønsker. Dette produktet kan også brukes som øyenskygge.

Produktets utseende, sammen med nyansene, relaterer seg til Gwen Stefanis smak. Sangeren elsker kombinasjonen av svart og hvitt, men også gylne aksenter. Disse fargene kan vi se i musikkvideoene hennes, og rougepaletten har samme design. Videre har kosmetikknyansene sammenheng med sangerens personlighet. Det er grunnen til at vi i UD Gwen Stefani også kan finne kosmetikk i fargen rød, rosa og brun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *