Først begynte vi med ansiktscontouring for å få ansiktet til å se uttrykksfullt og slankt ut. Da vi mestret å fremheve ansiktskonturen begynte vloggere å lage tutorials for kløftkontur, for å fremheve benene og forminske halsen. I dag er Instagram fylt av en helt ny trend, som enn så lenge behandles med nysgjerrighet – halscontouring. Hva er det? Hvorfor bør du prøve det? La oss finne ut.

Det viser seg at solpudder og highlighter ikke bare er flott for ansiktscontouring, men at det også kan slanke andre deler av kroppen. Flere og flere kvinner bruker en contouringpalett for å teste dens magiske egenskaper på kroppsdeler hvor de gjerne skulle hatt litt mindre. Evnen til å operere med lys og skygge kan utføre mirakler og kan forbedre kvinnens skjønnhet. Hvordan bruker man denne berømte, nye contouringmetoden?

Tanken bak denne contouringtrenden kom fra en populær blogger – forfatteren av bloggen Makeup Wearables. Hva går det ut på? Nylig postet hun en tutorial som fikk en million visninger på en dag. Tutorialen presenterte halscontouring! Hun viste resultatet av sin innovative metode på sin Instagramprofil, @mwhairstyles. Ideen hennes ble så populær at den forårsaket diskusjoner om fornuften ved å countoure annet enn ansiktet.

Skaperen av filmen hevder at contouring har ett grunnleggende mål, å forminske valgte kroppsdeler. Bloggeren bestemte seg for å teste metoden på sin egen hals og prøve å få den til å se mindre ut ved hjelp av solpudder og highlighter. Den brukes hovedsakelig for å presentere en vakker, høy hårfrisyre på en slank hals ved hjelp av contouring. Halscontouring er derfor, av prinsipp, ikke en hverdagstrend, men en ekstra effekt for kvelder på byen.

Menneskene som er mot halscontouring mener det er en fullstendig unødvendig trend. Selv om ingen noengang sa at contouring er reservert for bare ansiktet forårsaker trender som dette, ved bruk av solpudder, stor debatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *