Oval kost – innovativ og lettvint?

Det finnes rikelig med sminketeknikker, og enda flere produkter med forskjellige egenskaper. Det finnes like mange måter å bruke sminke på som det er kvinner. Men innovasjon er på vei. Klassiske svamper og koster har fått konkurranse i form av en sminkekost. Den ovale kosten tar markedet og kvinnehjertene med storm som den beste løsningen for å påføre sminkeprodukter. Hvordan er virkeligheten?

Revolusjonerende sminketeknikk

Denne nye teknikken innen påføring av sminkeprodukter entret markedet for noen måneder siden, men er fortsatt ganske kontroversielt. Pudderkostene fikk raskt følgere blant folk som liker nyheter innen dingser, men også sterk motstand. Men det viktigste er at det ble skapt så mye diskusjon rundt sminkekoster at vi virkelig kan snakke om en revolusjon innen sminke.

Interesse fra merker over hele verden

Forløperen innen sminkekoster er trolig Artis, et merke som ga ut de første kostene som het Artis Beautiful Makeup Brushes. Nå for tiden er de noen av de mest ettertraktede sminkekostene – de er elegante, persise, har høy kvalitet og forskjellig design. MAC Cosmetics ga også ut sine runde koster Masterclass Brush som er tilgjengelig i noen få størrelser. Utenom disse to merkene er det mange andre produsenter som lanserte sine foundationkoster, og nå kan vi velge blant for eksempel O! Wow Brush, My Beauty Tool Brush, Dresslink brushes, BeBella Cosmetics og mange forskjellige billige alternativer.

Kjennetegn for ovale koster

Sminkekoster har mange gode kvaliteter, men også en del dårlige. Det er vanskelig å vite hva som er hva, fordi det som for en person kan være et kvalitetstegn kan for en annen være dårlig. Ovale koster er flotte først og fremst for å påføre våt kosmetikk som foundation, concealer, solpudder og kremete øyensminke og rouge. De har langt, krummet grep, noe som gjør at sminketeknikken er svært forskjellig. Noen sier at det gjør bruken enklere, andre at det ikke er bedre i det hele tatt. Tett bust, avhengig av typen oval kost og merke kan denne være mer rund eller oval, kortere eller lengre, stivere eller mykere. Hele teknikken med sminke minner om ansiktsmassasje i sirkelbevegelser med en masserer på en pinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *