Våren er rett rundt hjørnet. Ikke så rart at alle kosmetikkmerkene oversvømmer markedet med sesongens nyheter. Våren 2016 kommer til å handle om pasteller, farger og friskhet. Subtil kosmetikk presenteres også av Essence, som lanserte vårserien sin. Hva finner vi blant Essences nyheter? Hva foreslår Essence for våren 2016?

Essence er et merke som alle kvinner elsker, og det er på grunn av deres vennlige profil. Svært konkurransedyktige priser, stort utvalg av produkter, og selvsagt flott kvalitet – disse er Essences fordeler. Essence er også et økologisk merke, fordi kosmetikken deres ikke testes på dyr. Ikke så rart at så mange kvinner utålmodig venter på de nyeste produktene fra Essence. Hva er disse nyhetene da?

I den kommende sesongen satser Essence på the innovative, nye produkter, men også velkjente produkter. Vi kan forvente noen nye nyanser og noen overraskende nyheter. Merkets nyheter for vår og sommer 2016 er et must for enhver som elsker sminke. Hvilke nyanser kan vi forvente?

Akkurat som andre merker satser Essence på de ikoniske og alltid moteriktige nude- og pastellnyansene. Blant vårens nyheter finner vi også topptrenden til den kommende våren, som er hvit i alle nyanser. Denne fargen finner vi ikke bare på neglelakk, men også i eyelinere og øyenskygger. Pastellfargene i produktene vil være overalt.

Blant nyhetene for våren 2016 finner vi også neglelakk i metalliske farger, som ble introdusert på catwalken. Essence glemte ikke smokey eye-produkter og har også ansiktscontouring-sett for varme vårdager. Blant neglelakk, eyelinere, foundations, mascara og mye mer introduserte Essence også noen produkter basert på organiske ingredienser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *