Nanoil – i konkurransen om sunt hår

Noen ganger minner hårpleie om et spill. Det er deg mot det hårskadende laget. Ett feilgrep og håret ditt overvinnes: det blir matt, sprøtt, nedtynget, krusete, mangler vitalitet og faller ut…listen over skader kan være svært lang. Før du taper hele sesongen, velg en spiller som gjør at fiendene dine vil skjelve. Det er håroljen som heter Nanoil. Det er den udiskutable stjernen av sesongen, og sikrer seier på hver bane. Med Nanoil blir du kvitt ethvert hårrelatert problem. Denne oljen tar alltid førsteplass i kategorien: pleie og regenerering av hår.

Nanoil valgte ikke noe kompromiss da de lagde hårpleieproduktene sine. Selskapet fokuserte på kvaliteten og kraften til naturlige ingredienser, spesielt oljer, som har vært verdsatt i århundrer som helbredende midler og skjønnhetsprodukter.

Men det er ikke der Nanoils styrke slutter. For å kunne overvinne fienden må du først lære svakhetene hans. Derfor kommer Nanoil i tre versjoner, hver av dem matchet til forskjellige hårtype, med andre ord – dets porøsitet.

Man kan skille mellom tre typer porøsitet:

 • lav – hår med lav porøsitet har tett skjellag med overlappende skjell
 • medium – hår med medium porøsitet har et løsere skjellag
 • høy – hår med høy porøsitet har hull og mellomromm i skjellaget

Hver av disse tre typene porøsitet følger sine egne regler, og hår med lav porøsitet ser ut og oppfører seg ganske annerledes enn hår med høy porøsitet. Det er derfor logisk at hver hårtype krever forskjellig pleie og forskjellige pleiekomponenter.

Nanoil er tilpasset hver av de tre typene hårporøsitet, derfor finnes det tre versjoner av oljen. Hver av dem er riktig balansert og nøyaktig utviklet for å gi håret akkurat det som det trenger for å vokse seg sterkt, vakkert, sunt og glansfullt.

Videre er Nanoil også svaret på ethvert hårrelatert problem. Ikke bare gir det næring og gjør håret vakrere, men regenererer det også i dybden. Dag for dag gjør Nanoil at hårproblemene dine forsvinner. Hvordan er det mulig? For å kunne forklare dette er det nødvendig med en kort beskrivelse av hver av de 3 Nanoil håroljene.

Håroljene Nanoil – lagpresentasjon:

Olje Nanoil1. Nanoil for hår med lav porøsitet

Denne type hår trenger mest av alt lette stoffer som ikke tynger det ned. Hårstrå med lav porøsitet er tykke og stive, mangler volum, og hodebunnen produserer ofte overdrevent mye talg siden den er dekket av et tungt lag med hår. Hår som er for langt og tungt med lav porøsitet kan begynne å falle mye ut. Det er grunnen til at det er viktig å ikke bare gi håret riktig pleie, men også hodebunnen. Nanoil er fri for silikoner, parabener og andre komedogeniske stoffer. Ikke bare forbedrer den håret og gjør det mykt, men tar også seg av regenerering av hodebunnen og gjør den ren og velstelt. Som et resultat løftes hårstråene og gir volum.

2. Nanoil for hår med medium porøsitet

Denne type hår trenger litt mer støtte under behandlingen. Skjellaget til hår med medium porøsitet er løftet, og takket være dette absorberer hårstråene lett pleiemidler i tillegg til giftstoffer og forurensning. Du må holde et øye med hva du bruker for å gi slikt hår fuktighet, fordi utilstrekkelig pleie kan forårsake mer skade enn gagn. Hårstrå med medium porøsitet kan være svært dehydrerte, krusete og statiske, i tillegg til at de faller ut og blir matte hvis de ikke får komponentene de trenger. Nanoil inneholder et sett av fettsyrer i gruppen omega-7 og omega-9, og en rekke stoffer som forbedrer effekten av oljene. Utvilsomt er de viktigste: silke (forskjønner og forbedrer hårets fleksibilitet) og UV-filter som beskytter håret mot de skadelige effektene fra solstråling.

3. Nanoil for hår med høy porøsitet

Denne typen hår er ekstremt skadet og krever intensiv regenerering. Skjellaget er reist svært høyt, derfor mister håret vann og blir dehydrert, grovt og matt. Hårstråene mister sin styrke, vitalitet og briljans. Nanoil er et flott bøtemiddel for slike problemer. Produktet vil ikke bare regenerere håret langs hele lengden ved å reparere skader på overflaten, men vil også sørge for riktig fuktighetsnivå i hår og hodebunn, og styrke hårsekkene. Håret får tilbake god helse. Videre vil riktig utvalgte naturlige oljer beskytte håret ved å forme et mikroskopisk okklusivt lag som skjermer hårstråene fra ødeleggelse. Sammensetningen av Nanoil for hår med høy porøsitet inneholder også: pantenol, keratin, lanolin, silke og UV-filter. Alle disse ingrediensene støtter virkningen til naturlige oljer, og gir håret glans, mykhet, elastisitet, regenerering og beskyttelse fra solen.

Nanoil er en spiller i verdens beste liga. Den oppfyller drømmene dine om å ha helt vakkert og sunt hår fra rot til tupp. Alt du trenger å gjøre er å velge den beste spilleren som leder deg til seier.

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden – nanoil.no

16 Kommentarer “Nanoil – i konkurransen om sunt hår”

 1. Olivia

  Jeg angrer på at jeg fant ut om denne oljen så sent

  Svar
 2. Lilly

  Frisøren min anbefalte meg denne oljen da håret mitt begynte å falle ut og den virket veldig godt. Det falt ikke ut så mye og vokste raskere. Jeg merket at babyhårene vokste ganske raskt så ja, jeg kommer sikkert snart tilbake til dette produktet

  Svar
 3. Izzy

  Når det gjelder sammensetningen vil jeg si det er den beste oljen på markedet

  Svar
 4. Kaja

  Det er det eneste produktet som har hjulpet meg så effektivt. For omtrent et år siden slet jeg skikkelig med hårtap. Jeg prøvde bokstavelig talt alt uten at det hjalp. Dette var min siste sjanse og det viste seg å være supert! Men du må bruke den regelmessig i flere uker.

  Svar
 5. Patty89

  Jeg bruker denne oljen tre ganger i uken før jeg tar i sjampo. Halvveis gjennom den første flasken kunne jeg allerede se resultater! Håret sluttet å falle ut og enda viktigere, det begynte å vokse ut igjen! Etter at jeg ble ferdig med den andre flasken hadde problemet forsvunnet helt, og håret mitt er nå tykkere og sterkere. Den eneste ulempen med produktet er prisen, men det har vist seg å være verdt å kjøpe noe som er dyrere men effektivt! For alle produktene jeg brukte før kastet jeg bort omtrent like mye penger hvis ikke enda mer, og ingenting hjalp. Jeg anbefaler det på det sterkeste

  Svar
 6. Agness

  Fin duft, håret mitt er ikke bare sterkere nå men ser bedre ut og er utrolig glansfullt! Og jeg har massevis av nye babyhår! Kanskje litt dyrt men verdt hver krone!

  Svar
 7. Sylviee

  Det beste ved den er at du kan kjøpe den du trenger for oljene matcher forskjellige hårtyper! Jeg kan ikke huske noe annet produkt som kunne matche hårporøsiteten

  Svar
 8. Mary

  Den hjalp meg da jeg hadde problemer med fet hodebunn

  Svar
 9. Emily S

  Jeg er en fan av å bruke linfrøolje til håroljing

  Svar
 10. Gabrielle

  Håret mitt har raskt blitt i god stand igjen takket være at jeg har brukt denne oljen (nanoil for høy porøsitet). Håret mitt har blitt sterkere og jeg kan se nye hår som vokser på steder der du kunne se hårtapet. Videre ser det mye bedre ut og er mye lettere å style! Det jeg liker best er den pene glansen! Ikke vent men skaff deg din egen 😉

  Svar
 11. Natalieee

  Jeg tror jeg bestiller den for hår med medium porøsitet for håret mitt er akkurat slik nettsiden beskriver, kanskje det endelig slutter å kruse seg

  Svar
 12. Mila

  Jeg hadde denne oljen for hår med høy porøsitet og den gjorde det betydelig bedre. Nå bruker jeg den for medium porøsitet og det er favoritten min!

  Svar
 13. Malaga

  Sammensetningen virker utrolig men prisen er litt skuffende

  Svar
 14. AlexaM

  Takket være denne artikkelen vet jeg endelig hva hårtypen min er 😀

  Svar
 15. Nicole123

  Jeg prøver fortsatt å overbevise meg selv om å begynne å olje håret men kan av en eller annen grunn fortsatt ikke komme meg i gang… jeg er bekymret for hvor lang tid jeg må bruke på å vaske alt ut, en gang brukte jeg lakserolje i håret og brukte hele kvelden på å vaske det ut, det var type 5 ganger på rad.

  Svar
 16. Maddison

  Jeg har hår med høy porøsitet men jeg vet at jeg gjorde dette mot meg selv:( Jeg har bleket håret lenge og rettet det ut hver eneste dag og nå har jeg en total katastrofe på hodet. Jeg har brukt mandelolje en stund men ville elsket å prøve denne oljen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *