Infallible foundation med langvarig 24-timers effekt fra L’Oreal Paris er et produkt med en formel som matcher huden perfekt. Den er verdsatt og elsket av kvinner og blir mer og mer populær. Vi finner også dens tvilling med sterk matt finish, Infallible 24h Matte. Men i dag snakker vi om den langvarige foundationen Infallible i grunnversjonen.

Infallible i enhver situasjon

Navnet sier alt, dette er en foundation du kan stole på, og det er hva du kan forvente fra dette produktet fra L’Oreal Paris. Den beskrives som en langvarig foundation som ikke inngår noen kompromisser innen sminke. Infallible 24h er en hel dags effektivitet og komfort. Foundationen har syv nyanser som blander seg med hudtonen og gir en naturlig effekt. Enhver kvinne kan finne sin egen nyanse.

Den komplekse effekten fra Infallible 24h fra L’Oreal Paris er først og fremst ufeilbarlighet en hel dag. Kosmetikken matcher hudtonen perfekt og dekker skjønnhetsfeil, men gir også næring til huden. Den karakteristiske egenskapen ermotstand mot å gnis av, men også mangelen på glans, maskeeffekten eller tørrhet.

Innovative ingredienser

Long lasting foundation fra L’Oreal Paris er et produkt med Co-Resistum-teknologi (maskete, elastisk og en struktur som dekker effektivt) beregnet på alle hudtyper. Den inneholder en sammensetning av aktive ingredienser som hyaluronsyre som er svært fuktighetsgivende, og ogsåintense fargepigmenter for perfekt dekke av skjønnhetsfeil og misfarginger. Formelen er beriket med magnesium og vitamin C.

Co-Resistum-teknologien gjør at Infallible 24h dekker huden med et usynlig og motstandsdyktig nett. Formelen, som er utformet av spesialister, gir jevn farge på hudtonen, perfekt dekke, naturlig friskhet, fjerner livløshet, mattgjør områder som lett skinner og beskytter mot skadelig UV-stråling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *