Lett foundation – Air Mat fra Bourjois

Vi vet alle at foundation er et obligatorisk produkt. Ingen sminke kan fungere uten. Selvsagt må du vite hvilken nyanse du skal velge, og hvordan du påfører det riktig. Heldigvis lanserte Bourjois foundation som ikke skaper problemer. Hvorfor? Fordi Air Mat er lett som luft.

Air Mat foundation fra Bourjois anbefales for enhver hudtype. Den har en svært delikat konsistens, som gjør den lett å fordele i ansiktet, ikke gnis ut og ikke skaper noen maskeeffekt. Den var klinisk testet, og skulle derfor ikke forårsake hudirritasjoner eller akne; den forhindrer også hudormer. Air Mat foundation fra Boujois holder opptil 24 timer, og verken mørkner eller slites ut. Blant hovedegenskapene kan vi nevne en mattgørende effekt, og den gjør dette svært bra. I tillegg kamuflerer produktet skjønnhetsfeil, nøytraliserer hudtonen og glatter ut huden. Den er usynlig på huden, og lar den puste og fungere ordentlig. Videre inneholder Air Mat fra Bourjois SPF 10, sink og silikon, som lindrer hudirritasjoner, reduserer overflødig talg og hindrer tidlig aldring. Vi kan få foundationen i flere nyanser: Ivoire Rose, Vanille, Beige Clair, Beige, Beige Dore og Hale Clair.

Hvordan påfører man Air Mat foundation fra Bourjois og hvordan matcher du riktig nyanse? Før du kommer til sminken må du vite hvilken nyanse som matcher hudtonen din. Glem alt om å velge produkt ved å se på et på en dataskjerm. Tro meg, det vil ikke fungere. Fordel foundation på kjeven og vent på at den skal absorberes. Hvis fargen forsvinner betyr det at det er en perfekt nyanse for deg. Og hvordan påfører man den? Ta en liten mengde Air Mat på hånden for å varme den – den vil bli plastisk. Så, med en foundationkost, «stempler» du ansiktet og sørger for at foundationen absorberes. For påføring kan du også bruke svamp eller eggesvamp. Dekket avhenger av hvor mange lag man påfører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *