Åpne opp mulighetene som sminke gir deg. Lashcode er en maskara som lar deg skape en sofistikert look uten begrensninger, uten falske vipper, uten overdreven effekt. Møt en maskara som revolusjonerer hverdagssminken.

Vippeextensions er aldri et godt valg. Det å investere i en superlangvarig, forlengende, krøllende, tykkgjørende og volumøkende maskara er en bedre idé! Sminkerevolusjonen har kommet med Lashcode – en maskara med trestegsformel.

Lashcode – for effekten av flere vipper

En innovativ maskara som kombinerer egenskapene til en ultrasvart fløyelsformel med presisjonen til en aerodynamisk silikonkost. Takket være en blanding av de beste ingrediensene og lett påføring, forskjønner Lashcode vippene i tre steg:

 1. Den dekker vippene og gir tykkelse, forlengelse, volum og krøll.
 2. Den gir næring og styrker vippene fra innsiden takket være de pleiende stoffene.
 3. Den forlenger effekten for feilfri, langvarig sminke.

Hvordan virker Lashcode?

forlengende og krøllende maskara LashcodeLashcode er en formel som holder lenge, som er flekkfri og ikke får vippene til å klistre seg sammen. Den definerer vippene perfekt med bare ett lag. De neste lagene bare intensiverer looken og former øynene (effekten av åpne øyne). En spiralkost av silikon har forskjellig størrelse på busten og virker som en presis kost for å kjemme vippene. Som et resultat separeres de effektivt og ser naturlige ut. Den smalnede tuppen gjør at man kommer til de korte og tynne vippene i øyekrokene. Maskaraen er klumpefri og flasser ikke av; den renner ikke nedover kinnene. Den silkeaktige formelen sikrer slående påføring (dekker hver vippe med et lett lag) og lett sminkefjerning.

Mens du har på Lashcode gir du vippene optimal fuktighet og næringsstoffer. Dette er mulig takket være komplekset av pleiende ingredienser som trenger inn i de dype lagene av vippene og regenererer den indre strukturen. De stimulerer vippevekst og reparasjonsprosessene, samt styrker vippene og hindrer at de faller ut. Dette er den første maskaraen som ikke bare gir midlertidig forskjønnende effekt, men også bringer frem den naturlige skjønnheten. Komponenter av fineste kvalitet sørger for det. Blant disse kan du finne:

 • soya- og hvetespireekstrakter, Baikal Skullcap-ekstrakt, pro-vitamin B5, ungdomsvitamin (E), naturlig arginin.

Luksusen av å avdekke skjønnheten

Pleiende, ufeilbarlig og elegant – dette er egenskapene til Lashcode maskara. Den går ikke med på kompromisser når det gjelder vippehelse og utseende. Skjem deg selv bort med litt eksklusiv pleie og ta i bruk fordelene fra den forskjønnende formelen. Huset i en slank, svart, matt tube – kombinasjonen av to typer ingredienser (pleiende og definerende) og den innovative applikatoren gjør veien kort til et slående utseende.

Mer informasjon: lashcode.no

18 Kommentarer “Lashcode Maskcara. Definisjon av skjønnhet i luksusversjon”

 1. Bringebær

  hvor får man dette mirakelet fra???

  Svar
 2. elli_99

  ingenting ødelegger vippene som falske vipper!!!!

  Svar
 3. Dorotea

  etter et år med falske vipper og sånt var vippene mine en katastrofe. Jeg klarte å fikse dem takket være et godt vippeserum men rører ikke falske vipper igjen! Helt ærlig er det bedre å bare skaffe seg et vippeserum og en god maskara.

  Svar
 4. janne.blogg

  Jeg skadet vippene mine da jeg brukte falske vipper, nå er jeg midt i en behandling med vippeserum og ser etter en maskara som kan gi vippene mine denne supre effekten, selv om jeg fortsatt synes det er rart å gå rundt med de naturlige vippene mine

  Svar
 5. Kameleon

  mye pigmenter, dypsvart farge, dekker vippene jevnt. Første laget gir tilfredsstillende effekt. Vippene er fint separert.

  Svar
 6. Ina_P

  Etter min mening er det ikke verdt å bruke mye penger på kosmetikk fordi det alltid finnes en billigere erstatning, men denne maskaraen er ikke som andre! For meg er det den beste maskaraen jeg noensinne har hatt.

  Svar
 7. e.lisa

  etter min mening er den veldig god, men lamslo meg ikke av en eller annen grunn. Men god kost

  Svar
 8. forskrudd

  Siden jeg begynte å bruke den har jeg fått supervipper 🙂

  Svar
 9. Sophie

  den maskaraen som har vart lengst så langt. Den holder seg på hele dagen og når jeg fester hele natten 🙂 anbefaler på det sterkeste!

  Svar
 10. Foxy

  de mest langvarige er vannfaste maskaraer

  Svar
 11. Marie St

  effekten er herlig, maksimal lengde og tykkelse uten å overdrive, det ser naturlig ut. /ingen klumpete vipper i det hele tatt. Veldig godt produkt.

  Svar
 12. Lisa

  Jeg har en favorittmaskara som jeg har brukt lenge men denne er en fin overraskelse. Den gir virkelig fint dekke og separasjon. Maskaraen min trenger ti dager før den begynner å bli tykk… denne er bra helt fra begynnelse av. Nå har jeg et dilemma når det gjelder hvilken jeg skal kjøpe neste gang 🙂

  Svar
 13. danni.78

  Jeg har brukt min elskede Lancome men ville prøve noe nytt og angrer ikke. Kosten har en perfekt form og størrelse for meg fordi øynene mine sitter dypt og større koster griser til øyeområdet i stedet for å dekke vippene og selve maskaraen varer lenge og du kan bruke den hele dagen.

  Svar
 14. Annabella

  Denne maskaraen er nok til å definere øynene. Bruk den for rask og enestående sminke 🙂

  Svar
 15. Line

  høres oppmuntrende ut

  Svar
 16. stardust

  enestående maskara som pleier vippene: gjør dem ikke bare tykke men gir dem næring også. Jeg ser at mine vipper har kommet seg etter å ha brukt vannfaste maskaraer de siste 2 årene.

  Svar
 17. Bette25

  Jeg fikk maskaraen i gave, hadde ikke hørt om den før og… positiv overraskelse 🙂 ikke sikker på om jeg skal kjøpe den neste tuben på grunn av prisen

  Svar
 18. midnatt

  Jeg elsker å bruke fargerike maskaraer: lilla, marineblå men jeg har aldri hatt en som har vært langvarig og som ikke gnis ut. Det ville vært flott om Lashcode kom i sånne farger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *