Kosmetikktriks som gjør alle jenters liv mye enklere

Det er tidkrevende å ta på sminke, noe enhver jente kan bekrefte. Heldigvis for oss finnes det sminketriks som kan gjøre livene våre mye letter. La oss finne ut hvordan vi tar på falske øyenvipper, renser sminkekoster og tar kontroll over håret vårt.

Hvordan ta på falske vipper?

Det er mange problemer med å feste alle de stripene. Noen ganger kan vi ikke «trekke» dem ordentlig og matche dem til formen på øyelokket. På den ene siden er de festet til huden, men på den andre siden stikker de kanskje utenfor. Hva kan vi gjøre? Klipp stripen med falske vipper i to eller tre deler og fest dem hver for seg. Vi må sørge for at alle delene er tilstrekkelig nær hverandre. Virker det ikke kan du legge til noen individuelle falske vipper.

Hvordan ta kontroll på håret vårt?

Babyhår som vokser i hårfestet er ikke så medgjørlig som lengre hår. Ønsker du å børste dem bort kan du bruke en gammel (men ren) tannbørste med hårspray. Å ta vare på krøllene er et annet problem jenter må takle. Det er to måter å håndtere det på. Den første går ut på at du sprayer hånden med hårspray og så grer forsiktig gjennom håret med fingrene og hånden. Den andre løsningen er litt mer komplisert og tidkrevende. Ta stylinggelé i håret og bøy deg over en skål med varmt vann. Vent til håret stivner over dampen.

Hva gjør man med nedfall fra overflødig øyenskygge?

Hvis du ikke vil pudre områdene hvor øyenskyggen har falt, kan du bare bruke tape. Snurr den rundt fingrene og samle opp overflødig øyenskygge fra kinnene med limsiden. Den samme teknikken fungerer på overflødig øyenskygge på øyelokket, spesielt hvis du ikke fikk blandet fargene eller du tok på for mye farget øyenskygge. Du kan også bruke tape til å rense sminkekostene dine. Trekk den bustete siden av kosten langs limsiden av tapen for å bli kvitt sminke og støv. Og hvilke sminketriks bruker du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *