Våren er en tid for kosmetikknyheter fra mange merker. Det svenske merket IsaDora bestemte seg for å overraske fansen med en god del nye sminkeprodukter, som øyenskyggepaletter, matt leppestift, neglelakk, vitamin lipgloss og mascara. De nyeste produktene fra IsaDora er produkter som er på vei opp våren 2016!

Twist-Up Matt Lips

Denne våren handler IsaDora for det meste om fire nye farger av den subtile matte leppestiften. Twist-Up Matt Lips fra IsaDora har satengfinish og egenskaper som sikrer langvarig fuktighet. Matt leppestift med papaya og orkidéekstrakt har 10 nyanser så langt, men nå er det bare fire nye nyanser som blir med: 49 Bare ‘N Beauiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose og 70 Vintage Pink. Matte, subtile og naturlige nyanser er et must denne våren.

Velvet Matt Nails

En annen nyhet fra IsaDora er seks nyanser av neglelakk i den nye serien Velvet Matt Nails. Fløyelsmatte neglelakker med satengtekstur og pastellfinish er noe som fungerer perfekt om våren. Neglelakkene er langvarige, hurtigtørkende og lett å påføre (takket være den brede kosten), og vil være tilgjengelig i seks farger: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud og 831 Spring Light.

Eye Shadow Quartet Relaunch

Med den kommende våren utvider IsaDora sitt tilbud med to nye Quartet Relaunch paletter. De vakkert matte og subtile nyansene i kvartære pudderpaletter er svært pigmenterte, lette å bruke og virkelig langvarige. Eye Shadow Quartet Relaunch er tilgjengelig i to nye farger: 05 Nude Rose og 06 Nude Sand.

Big Bold Mascara

Den nyeste mascaraen fra IsaDora har en kremete konsistens med uttrykksfull svart farge (10 Black) som gir vippene definisjon. Til å påføre denne vannfaste mascaraen har vi en stor kost, som kombinerer korte og lange hår for tykke og spektakulære vipper.

Multi Vitamin Gloss

Vitamin-lipglossen Multi Vitamin Gloss er en serie som kvinner elsker. IsaDora bestemte seg for å overraske fansen med en ny vårnyanse for dette produktet. Lipglossene i denne serien får en ny glattende og mykgjørende lipgloss i nyansen 02 Sheer Almond.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *