Hvorfor bør du gi næring til vippene dine? Må-ha: Nanolash Vippeserum

Vippenes egenskaper gjør at vi glemmer å pleie dem. Tross alt regulerer de ikke temperaturen i kroppen som annet hår (som er mindre på våre kropper enn hos andre pattedyr). Videre ser de helt forskjellige ut. Så er det berettiget å bruke vippeserum som Nanolash?

Et av vedhengene til menneskehuden er, bortsett fra negler – hår. Det er et proteinfilament som vokser fra folliklene som finnes i dermis, eller huden. Videre vokser den kun på hudoverflaten til pattedyr. Områdene av menneskekroppen som ikke har hår er håndflater, lepper, fotblad og innsiden av leddene. Den største mengden hår finner man på hodet. Dette er håret vi vanligvis fokuserer på, fordi det har en termoregulerende funksjon. Det beskytter oss mot frost om vinteren og overoppheting om sommeren. Mesteparten av kroppshåret vårt er av en dunaktig type, noe som gjør dem nesten usynlig. Det er grunnen til at vi alltid tenker på hårfrisyre når vi snakker om hårpleie. Er det ikke noe vi glemmer?

Øyenvipper (latin: Cilium) «er håret som vokser langs kanten på øyelokket og beskytter øynene»

Definisjonen på vipper indikerer tydelig at vippene også er hår. Det resulterer direkte fra anatomien av begge vedhengene. Enkeltvipper har rot og strå, der roten plasseres i folliklen og strået er en ekstern del. Den interne delen i folliklen inneholder den kjente hårsekken. Det er den eneste levende delen av håret, og har celler som raskt formerer seg, noe som resulterer i hårvekst. Over huden finner man hårstrået, som beskyttes av skjellaget, hvor skjellene ligger ved siden av hverandre. Under skjellaget er cortex, som er laget av keratin. Hele anatomien tilsvarer strukturen til hvert eneste menneskehår, inkludert håret på hodet.

Det er verdt å nevne at både vippehår og annet hår har sin egen levetid. Det er helt naturlig at vi på et bestemt tidspunkt mister hår, som allerede er dødt. Så lenge det vokser ut nytt hår er det ikke noe problem. Den eneste forskjellen er at levetiden til vippene er mye kortere. Gjennomsnittlig varer de i 2 måneder, selv om de kan vare lenger avhengig av genetisk predisposisjon. For å sammenligne lever håret på hodet i 5-7 år. Men begge sykluser går gjennom de samme fasene, fra den anagene til den telogene. Den logiske divergensen er også mengden hår på hodet og øyelokkene. Gjennomsnittlig består håret vårt av 150 tusen hårstrå, mens vi bare har noen hundre på vippene. Men dette er små forskjeller, og det er fortsatt rimelig å bruke vippeserum like ofte som hårpleieprodukter.

Nanolash vippeserum «naturlige og trygge sammensetning tar ikke bare vare på vippene på daglig basis, men hjelper dem å vokse seg tykker, tettere og fullere»

Vippepleie med Nanolash burde bli et fast element i hverdagen din. Du bør ikke marginalisere vippenes rolle, fordi de er det som beskytter synsorganet. Vippene er bygget på en slik måte at de oppfyller denne beskyttende funksjonen for øynene. De hindrer støv, pollen og små insekter i å komme inn på øyet. Dette er nettopp grunnen til at Nanolash vippeserum bør være på badet ditt. Produktet styrker vippene, forbedrer deres produktive egenskaper for øynene. Du bør aldri glemme at vi bare har ett par øyne, så enhver type beskyttelse for dem er verdifull. Jo sterkere, tykkere og tettere vippene er, jo færre farer fra omverdenen når inn på øyeeplet.

vippe vekst NanolashJevnlig påføring av Nanolash vippeserum langs øvre og nedre vippekant forbedrer ikke bare tilstanden til vippene, men også stimulerer veksten deres. Takket være dette, blir vippene spektakulært lange og vakre. Ingen sa at vippeserum bare må pleie vippene. Dette er imidlertid hovedoppgaven, men høykvalitetsprodukter tilbyr mye mer. Nanolash vippeserum forlenger de naturlige vippene, gjør dem tykkere og gir dem en tettere look. På steder hvor de mangler, vokser det ut nye vipper. Nanolash vippeserum forbedrer utseendet og synliggjør hvert hår, fordi det virker rett på hårsekkene.

Det mest ønskelige er en falsk vippe-effekt, og bruk av Nanolash gir dette helt perfekt. Så vi kan ikke bare differensiere de styrkende, men også de forskjønnende egenskapene til produktet. Bruk av Nanolash vippeserum, som er rikt på naturlige stoffer, har enda en fordel. Det gir naturlig, men også effektiv beskyttelse av vippene og øyeområdet. De ekstra nærende ingrediensene gjør at Nanolash skaper en beskyttende barriere langs vippene.

21 Kommentarer “Hvorfor bør du gi næring til vippene dine? Må-ha: Nanolash Vippeserum”

 1. Donna

  Jeg sluttet å bruke vippeextensions nå nylig og nå ser jeg etter noe som får vippene i bedre stand

  Svar
 2. Trish

  Jeg har brukt nanolash i rundt seks måneder og resultatet var utrolig. Jeg kommer definitivt til å komme tilbake til det en gang

  Svar
 3. Ana_Kate

  Et utrolig produkt, etter en måned kunne jeg se at vippene mine ble mye lenger :))

  Svar
 4. Cindy_H

  alt du må gjøre er å påføre lakserolje på vippene og det gjør dem sterkere

  Svar
  • Nikki

   den styrker kanskje vippene, men hjelper dem ikke å vokse seg lenger slik et serum gjør

   Svar
 5. Linda LL

  jeg har akkurat bestilt det og jeg skal begynne behandlingen så fort jeg får den:) jeg kan ikke vente på resultatet

  Svar
 6. Liv29

  et av de beste vippeserumene jeg noen gang har hatt

  Svar
 7. candiceee

  bare dumt alle disse serumene er så dyre =((

  Svar
 8. AnneSiri

  for meg er det som funker på vippene mine lakserolje, arganolje og kokosolje.

  Svar
 9. Sienna

  Etter min mening er det bedre å investere i en god maskara. En maskara og serum i ett

  Svar
 10. Fleur_S

  Jeg ble overtalt til å kjøpe dette serumet av venninnen min (det er billigere å kjøpe 2 på en gang) og jeg angrer ikke :))))

  Svar
 11. Charlotte

  Jeg pleide å bruke et annet serum men det virket ikke for meg for jeg fikk allergiske reaksjoner til hvert eneste av dem :/

  Svar
  • KayT

   når det gjelder nanolash trenger du ikke å bekymre deg, før jeg kjøpte mitt gikk jeg gjennom tonnevis av omtaler, forum og mange jenter med allergier anbefalte det. Det ga meg aldri noen irritasjoner eller allergiske reaksjon for meg og ja, det skjedde før med andre produkter

   Svar
  • Abigail

   samme her – øynene mine er veldig sensitive, jeg lurer på hva som kommer til å skje om jeg begynte å bruke denne 😉

   Svar
 12. Katrine P.

  revitalash virket veldig bra for meg, bare synd det er så dyrt :/

  Svar
  • Alana

   Jeg var ikke helt fornøyd med revitalash, faktisk virket nanolash mye bedre for vippene mine

   Svar
 13. Sofi@

  Jeg tenkte nettopp på om jeg skulle kjøpe et vippeserum og jeg tror jeg skal velge dette

  Svar
 14. Danielle

  Jeg elsker effekten av vippeextensions men jeg ville bekymret meg for at det kom til å svekke vippene mine

  Svar
  • Lea

   vippeextensions er absolutt ikke noe for meg, jeg ble allergisk til limet og måtte fjerne dem dagen etter at jeg hadde tatt dem på

   Svar
 15. Libby89

  Jeg har brukt vippeserum lenge nå og jeg er klar over at det kan være skadelig å påføre maskara daglig, så jeg vil gjerne ta vare på dem med et godt vippeserum

  Svar
 16. Christine

  venninnen min brukte dette serumet og vippene hennes ble såååå lange! Utrolig

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *