Hvilke kosmetikkprodukter bør oppbevares i kjøleskapet?

Hver av oss vet sikkert hvor viktig det er å oppbevare kosmetikk riktig. Hudpleieprodukter kan oppbevares i toalettvesken, skapet, på badehyllen eller til og med i kjøleskapet. Overrasket? Det å oppbevare kosmetikk i kjøleskapet forlenger levetiden og sikrer mer effektive resultat. Det igjen påvirker tilstanden til huden vår. Les under hvilke produkter du bør oppbevare i kjøleskapet.

Hvorfor er det så viktig å oppbevare kosmetikk i kjøleskapet? Fordi lavere temperaturer forhindrer oksidering av de aktive stoffene som kosmetikken inneholder. Videre motvirker det koagulering og forlenger produktets varighet. Dessuten har påføring av kjølig kosmetikk på ansiktet gode egenskaper: utjevner hovenhet, øker blodsirkulasjonen i hudcellene, reduserer mørke ringer under øynene. Hvilke produkter bør oppbevares i kjøleskapet?

Kosmetikk med vitamin C, retinol, peptider eller syrer på innholdslisten bør oppbevares i kjøleskapet. Du bør legge dem der rett etter at de er åpnet, siden du da forhindrer at de mister nevnte stoffer. Det anbefales å oppbevare alle organiske, naturlige og økologiske kremer i kjøleskapet også.

Du kan også oppbevare ansiktsmasker i kjøleskapet. Nedkjølte produkter som påføres på ansiktet vil presse sammen veggene i blodkarene, øke blodsirkulasjonen, stramme opp og forfriske huden. Dette trikset bør brukes av kvinner med couperose-hud og som lett får irritasjoner i huden i ansiktet, huden og kløften.

Akkurat som massasje med isbiter har god innflytelse på huden, gjelder det samme nedkjølt øyekrem. Lav temperatur forbedrer egenskapene til kremen, så den regenererer skadet epidermis, fjerner blåmerker, hovenhet og mørke ringer under øynene. I tillegg vil huden få glød og et fresht utseende.

Kjøleskapet er også et flott sted for neglelakk. Det forlenger varigheten og sikrer friskhet. Det finnes folk som tror at neglelakk som er i kjøleskapet blir fast raskere, blir tykkere. I tillegg at lav temperatur gjør den vanskeligere å fordele på neglen.

Oppbevaring av termisk vann i kjøleskapet er en god ide, ikke bare fordi det forlenger varigheten. Nedkjølt mist blir en lettelse på varme sommerdager, lindrer varm hud og forfrisker den, men sminken vil også vare lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *