Alle burde få seg en massasje på skjønnhetssalongen minst en gang i livet. Hvorfor? Grunnen er svært enkel. Massasje er en enestående skjønnhets- og medisinsk behandling. Den får kropp og sjel til å slappe perfekt av.

Klassisk massasje er en av de mest populære massasjetypene. Den virker inn på huden, underhuden, muskler, ledd og sirkulasjons- og nervesystemene via manuell behandling på kroppens overflate. Det betyr at takket være massasjen forbedrer vi ikke bare hudens tilstand, men også den til hele kroppen. Generelt skiller vi mellom to typer klassisk massasje: generell og partiell. Den første, generell klassisk massasje, har med hele kroppen å gjøre, mens partiell klassisk massasje bare har med utvalgte kroppsdeler å gjøre (øvre og nedre lemmer, rygg, hode).

Klassisk massasje har positiv innflytelse på blodomløpet i hudcellene og akselerasjon av cellenes stoffskifte, den modifiserer nerveledning, hjelper til å fjerne døde hudceller, ventilerer og gir huden næring, påvirker kroppens immunforsvar, styrker ledd og de ligamentene som er tilknyttet dem, regenererer vev og muskler. I tillegg har det avslappende og beroligende egenskaper. Klassisk massasje anbefales for folk med enhver alder, kjønn, hudtype eller kroppstype. Folk som sliter med mer alvorlige revmatiske sykdommer eller hudtilstander bør kontakte lege eller massør.

Det er ikke bare skjønnhetssalonger eller spa som tilbyr massasjer. Klassisk massasje brukes i behandling av ortopediske eller nevrologiske sykdommer, men også mange flere tilstander. Det hjelper til å løsne stramme muskler, regenerere ledd og gi fuktighet til huden. For å utføre medisinsk eller klassisk massasje trenger man olje, krem eller medisinske salver. Ingrediensene i dem absorberes mye raskere når de er kombinert med riktig massasjeteknikk. Huden og kroppen vår vil være svært takknemlige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *