Hva har Frida Kahlo, Dua Lipa og Kardashian-søstrene til felles?

Hvis du tenkte på sminken deres – og for å være mer nøyaktig, øyenbrynene deres – så har du rett. Alle visste hvor viktig det var å ha slående, dristige og feilfrie øyenbryn. Tynne bryn får oss ikke bare til å se mindre tiltrekkende ut, men også – som det rapporteres – er de grunn til at noen kan synes det er vanskelig å stole på oss. Hvordan det? Det er bevist at når man ser på et ansikt med tynne, knapt eksisterende øyenbryn, går vi ubevisst ut fra at personen har lav selvtillit og raskt endrer mening om forskjellige tema. Derfor, hvis du vil oppfattes som en attraktiv og selvsikker kvinne, er det på tide å få tykke og dristige øyenbryn. Hvordan gjør du det? Den letteste og raskeste måten er å bruke brynserum regelmessig. Selvsagt må det være et godt et hvor ingrediensene er godt utvalgt. Heldigvis vet vi ikke bare om et slikt serum, men vi deler bloggernes entusiasme om produktet, som er Nanobrow brynserum. Hvorfor er dette det beste?

Tykke og fulle øyenbryn – hemmeligheten bak et feminint utseende

Tykke og fulle øyenbryn er utvilsomt en av de nåværende skjønnhetstrendene som holder seg verden over og har holdt hevd i noen sesonger nå. Og det er ingenting overraskende ved dette, siden tykke øyenbryn ser penere ut, får oss til å se flere år yngre ut, hjelper å ta oppmerksomheten bort fra skjønnhetsfeil i ansitet, fremheve øynene samt få oss til å se viljesterke og selvsikre ut. Selvsagt trenger du ikke å få Fridas buskete øyenbryn. Du kan heller gå for mer naturlige, lett fremhevede bryn som forsterker det feminine utseendet du vil ha. Ikke rart alle bloggere, vloggere og kjendiser har begynt å la brynene vokse ut.

Lakserolje for øyenbrynene? Det er bortkastet tid!

Det har vært noen få årtier siden lakserolje stadig begynte å dukke opp i diskusjoner omkring brynpleie, hvordan få håret til å vokse raskt og hvordan gjøre det tykkere. Nå for tiden er mange av oss allerede klar over lakseroljens potensiale. Til tross for at det er et godt pleiemiddel for håret, er ikke lakseroljen like villig til å gi samme resultater for øyenbrynene. Noen ganger er det ingen effekt i det hele tatt, bare bortkastet tid. Angivelig vil ikke mange kvinner vente lenge på drømmebrynene, spesielt etter å ha innsett at tiden som brukes på å vente ikke samsvarer med oppnådde resultater. Hva kan virke raskt og effektivt om ikke lakserolje?

Nanobrow brynserum: Den beste brynbehandlingen. Resultater og kommentarer

Nanobrow brynserum har blitt et nesten ikonisk produkt som er anerkjent av kvinner og menn verden over. Det er svært effektivt, og gir resultater svært raskt. I tillegg gjør dette brynserumet håret næringsrikt og betydelig sterkere. Det er også verdt å nevne at brynene ikke er de eneste ansiktsdelene som produktet tar vare på. Det viser seg at huden hvor brynene vokser også får positiv effekt av produktet. Som et resultat varer sminken lenger så fort hudens tilstand forbedrer seg.

Nanobrow tilsvarer enestående øyenbryn som oppnås på et blunk. Dette produktet inneholder et sett pleiende stoffer som lar det raskt regenerere selv utrolig tynt og glissent brynshår. I følge bloggernes omtaler begynner det å vokse ut babybryn innen 3 ukers regelmessig påføring av Nanobrow. Avhengig av folliklenes tilstand kan behandlingen med Nanobrow bli overraskende kort. mange jenter rapporterer at de har fått nye, tykkere og mørkere øyenbryn etter bare en måneds bruk av Nanobrow.

Takket være en 4-trinns virkning er Nanobrow en effektiv brynbehandling fordi det:

 1. styrker håret fra innsiden (fikser indre hårskade).
 2. skjermer brynhårene på utsiden (beskytter mot skade og gjør dem mørkere).
 3. regenererer og stimulerer folliklene (akselererer brynvekst, bremser overdreven utfalling, gjør brynene tykkere).
 4. tar vare på brynhuden (gjør brynene bedre rotfestet).

Nanobrow brynserum. Fordeler

 • akselererer tilveksten av øyenbryn
 • motvirker overdrevent hårtap
 • gjør brynkanten tykkere
 • styrker folliklene
 • gir raske resultater
 • gir næring til brynene
 • hjelper å forme om brynene
 • forlenger brynsminkens levetid
 • gjør brynene mørkere
 • påvirker selv alvorlig skadede og tynne bryn
 • er effektiv
 • trenger raskt inn i huden
 • gir god valuta for pengene

Nanobrow brynserum: Bruksanvisning

Dette serumet er utrolig enkelt å bruke. Påføringen er praktisk og rask: en gang for dagen, best om den gjøres ved leggetid, etter grundig sminkefjerning – først da bør du påføre Nanobrow på brynkanten.

En spesielt utformet svampapplikator – som ligner på en applikator for lip gloss – gjør det lettere å spre serumet ut over øyenbrynene. Nanobrow er overraskende rask når det gjelder å absorberes av huden og brynhårene. Den beskytter og regenererer håret, fremmer akselerert vekst og hjelper å fikse overnappede bryn. Dessuten hjelper dette brynforsterkende serumet alle menneskene som har mistet øyenbrynene på grunn av sykdom, stress eller medikamenter med å få tilbake sitt gamle utseende. På null komma niks er Nanobrow i stand til å regenerere for tynne og svake øyenbryn.

Nanobrow er utvilsomt det beste brynserumet. Et så høyt antall fornøyde bloggere, vloggere og kjendiser kan ikke ta feil. Nanobrow er et banebrytende produkt som ble skapt ved hjelp av kjennskap til og erfaring innen brynpleie. Ved hjelp av Nanobrow brynserum vil du en gang for alle kunne si farvel til tynne og knapt merkbare øyenbryn.

20 Kommentarer “Enestående øyenbryn? Møt Nanobrow – det beste brynserumet anbefalt av bloggere”

 1. Randi99

  Brynene mine er tynne, stygge… alt håpet mitt ligger på dette serumet, jeg er supernyskjerrig på å få høre om jentene som har brukt Nanobrow. Håper det er verdt det!

  Svar
 2. Nika

  ingrediensene er imponerende!

  Svar
 3. Tuva

  hva betyr det at den gir bedre form, jeg skjønner at det får brynene til å se tykkere ut, og så er det lettere å forme dem, sant?

  Svar
 4. Maja c.

  Det er riktig, jeg så gode anmeldelser av dette serumet på blogger.

  Svar
 5. Arielle

  Jeg skal fortelle litt om min egen erfaring. Den fungerer raskt og det er sant, for på andre uken la jeg merke til nye brynshår. Den er superenkel å påføre fordi du ikke må gå over med så mange strøk. I tillegg har den flotte ingredienser. For meg er Nanobrow 10/10.

  Svar
 6. Sigrid

  Castorolje er bra for håret og til å fjerne sminke, men ikke til bryn eller vipper!

  Svar
 7. Nina

  Fungerer etter 3 uker!? WOW!

  Svar
  • Laila

   Jeg ventet i 5 uker men det er sikkert fordi jeg hadde veldig skadde bryn.

   Svar
 8. skjønnhetspleier

  Flott ingredienssammensetning. Oppmuntrende! 🙂

  Svar
 9. Karianne

  Jeg må få brynene til å vokse ut på en måned til bryllupet til søsteren min. Tror du dette serumet er såpass effektivt?

  Svar
 10. Alise

  FANTASTISK! Forventet aldri at denne skulle fungere så godt med brynene mine. Etter 6 uker med behandling er det ingen flere hårløse flekker i brynene mine og de er mye mørkere <3

  Svar
 11. SiljeV

  Jeg elsker Dua Lipa sine bryn, og hadde elsket å ha bryn som hennes. Har selvfølgelig allerede bestilt denne!

  Svar
 12. Irene

  Dere frister med de flotte kommentarene, men prisen er ikke så oppmuntrende :/

  Svar
 13. Anita

  brynene mine er lyse og pjuskete, jeg brukte så mange ulike typer serum og oljer og fikk kun bittelitt forbedring 🙁

  Svar
  • Joanne

   Castorolje, vaselin, arganolje, vitaminkremer, vitamin E i dråpeform… ingenting fungerte. Men Nanobrow fungerte så jeg kan virkelig anbefale den.

   Svar
 14. Karin19

  Jeg er heldig fordi brynene mine er tykke, har flott form og er mørke uten serum. Men jeg vet at jeg burde vise den her til venninnene mine når de klager over brynene sine 😉

  Svar
 15. Hvit

  Etter 2 uker med Nanobrow kan jeg allerede se effekten. Supert serum og jeg kan anbefale den til alle som det beste jeg noensinne har prøvd, og jeg kommer definitivt til å skaffe meg en til.

  Svar
 16. Line

  For en fantastisk sammensetning på dette øyebrynsserumet!

  Svar
 17. Marianne

  Enda en flott mening om Nanobrow jeg klarte å finne! Det må være noe bra med det her 😉

  Svar
 18. gjenopplivet

  Flott produkt med god effekt: Nanobrow får brynene til å bli sterkere, fyldigere og mørkere, og den fyller inn de hårløse flekkene og hjelper brynene å vokse tilbake i tillegg. Det beste jeg har funnet! <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *