DIY – Hjemmelaget solpudder

Trenden med hjemmelaget kosmetikk har vært sterk i noen år nå, og det er på grunn av de mange egenskapene til denne løsningen. Flere og flere lager hudpleieprodukter hjemme hos oss selv, og noen av de modigste og mer kreative kvinnene prøver også å lage sminke. I dag vil vi presentere en idé for hjemmelaget solpudder.

Contouring har blitt så populært at de fleste kvinner gjør det. Men du bør tenke på at sammen med popularitetsøkningen til denne sminketeknikken øker også prisene til produktene som er beregnet på det. Bare kreativiteten kan beskytte oss mot enda større utgifter. Dyr kosmetikk fra velkjente merker vi får på parfymeriet kan lett erstattes med økokosmetikk.

Hjemmelaget kosmetikk har udiskutable fordeler vi bør nevne når vi diskuterer DIY solpudder. Først vet vi alltid hva vi tar på ansiktet, fordi vi valgte de naturlige ingrediensene i produktet selv. For det andre får vi mer produkt for lavere pris til god kvalitet uten overflødig kjemi. For det tredje blander vi bare de ingrediensene som er bra for huden vår, så hjemmelaget kosmetikk er mer personlig og matcher våre individuelle behov.

Her er en enkel oppskrift på økosolpudder med ingredienser du finner i kjøkkenskapet ditt.

Hva trenger du?

  • potetstivelse (mel),
  • naturlig kakao,
  • kanel,
  • malt muskat.

Hvordan lage hjemmelaget solpudder?

Det viktigste er å finne riktig fordeling av ingrediensene slik at det verken blir for lyst eller mørkt. Ved prøving og feiling blander du ingrediensene over slik at du får en optimal solpudderfarge. Liker du ikke løse sminkeprodukter kan du endre det løse solpudderet til et DIY kremsolpudder. For å lage dette blander du inn noen dråper naturlig, vegetabilsk olje, aloe veragelé, essensielt hyaluronavann eller Duraline fra Sephora. Mål opp slik at det blir den ønskede silkeaktige teksturen. Legg det hjemmelagde solpudderet i en beholder og bruk solpudderet du lagde med egne hender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *