Uansett årstid føler vi oss av og til nedfor eller opprørt. Om høsten og vinteren kan vi skylde på det dårlige været – for lite sollys, for mye regn eller snø, kald vind og stikkende kulde eller frost. Om sommeren og våren kommer det dårlige humøret til de som ikke drar på ferie eller akkurat har kommet tilbake. Det å besøke et SPA kan virkelig hjelpe på humøret. SPA-behandlinger minner oss om sommerferieturene og lar oss glemme den bitende kulda ute. Dessuten reparerer de kroppen etter vinteren og kurerer høstdepresjon. Sjekk SPA-behandlinger du kan velge når du føler deg nedfor.

SPA-terapi & massasjer når du er nedfor

KALARI – KAI UZHICHIL

er en eldgammel, dyp sportsmassasje fra Kerala i Sør-India. Den sikrer kroppens fleksibilitet og vitalitet og stimulerer den. Kalari-massasje kommer til å tilfredsstille de som må holde seg i form. Behandlingen lar deg få elastisitet og smidighet. Den øker blodsikrulasjonen og lar deg miste overflødig fett raskt. Den hjelper å gå ned i vekt, og forbedrer leddenes bevegelsesutslag. Kalari-massasje får musklene til å slappe av, forlenger leddbåndene og stimulerer kroppens energikanaler. Den virker i dybden: gjenoppretter kroppens riktige, avslappede posisjon og gir en følelse av ubegrenset bevegelsesutslag.

Kalari er en dyp sportsmassasje beregnet på mennesker som vil at kroppene sine skal arbeide. Behandlingen er også designet for de som trener jevnlig eller danser og ønsker å forbedre holdning og fleksibilitet. Massasjen gjør at musklene slapper av mens energien som strømmer gjennom marma – kroppens vitale punkter – stimuleres og reguleres, noe som får oss til å føle oss bedre.

Kalari-massasje utføres på en spesielt utformet, tykk og bred matte. Matten ligger på gulvet. Behandlingen utføres med varm olje og ayurvediske urter.

ABHYANGAM – Mardhayukta Hasta Mukha Abhyangam

er en ayurvedisk ansikts- og kroppsmassase for avslapning, avgifting og gjenopprettelse av balanse. ABHYANGAM-massasje styrker og revitaliserer kroppen, forbedrer lymfesirkulasjonen og forbedrer immunsystemet, og anbefales derfor for å behandle depresjon og dårlig immunforsvar.

ABHYANGAM-massasje gjør at folk som klager over tretthet føler tilstrømning av energi samtidig som nervesystemet er rolig og sterkt. Videre gir massasjen mykhet og fuktighet til huden, strammer den opp og forynger den dermed. ABHYANGAM forbedrer arbeidet til de interne organene og hjelper mot ryggsmerter og hoftesmerter.

ABHYANGAM utført i ansiktet får det til å slappe av og stimulerer de vitale punktene – marma. Den eliminerer stress og press, og som et resultat renser den og virker avslappende. Massasjen forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfevæske i ansiktsområdet og regenererer hudvev. Hvis den utføres regelmessig reduserer den rynker og gjenoppretter den naturlige fuktigheten, tonen og glødende looken til huden. ABHYANGAM er den minst invaderende, naturlige ansiktsløftningen du kan gi deg selv.

PADA ABHYANGAM

er ayurvedisk fot-, ankel- og leggmassasje. Det er en intenst avslappende og kroppsvitaliserende behandling. Den gjør at blodet sirkulerer raskere, hjelper å kurere åreknuter og reduserer hevelser og smerter i leggene. Den reagerer mot tørrhet, kribling og nummenhet i bena, og sprukne hæler. Den frigjør deg fra tretthet og forhindrer betennelse i leddbånd og muskler. Massasjen hjelper deg å komme deg etter å ha vridd ankelen, forstuet leddbåndene og alle slags brudd.

SHIRO ABHYANGAM

er en ayurvedisk hodemassasje med intenst avslappende og revitaliserende effekt. Den forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfe i hodeområdet. Den motvirker søvnløshet, migrene og tørr, kløende hodebunn. Den lindrer unødvendig stramme muskler og stimulerer blodtilførselen samtidig som den fjerner giftstoffer. Den lindrer hodepine og vond nakke, og fjerner følelsen av slitne øyne. SHIRO ABHYANGAM bør avslutes med fjerning av oljerester.

MUKHA ABHYANGAM

er en ayurvedisk ansiktsmassasje. Den er veldig delikat og får dermed ansiktet til å slape av og stimulerer de vitale punktene (marma). Den fjerner spenninger og stress fra ansiktsområdet og, som en konsekvens, renser kroppen og får den til å slappe av. MUKHA ABHYANGAM-massasje øker sirkulasjonen av blod og lymfe i ansiktsområdet og regenererer hudvev. Regelmessig massasje forynger ansiktet ved å redusere rynker og gjenopprette hudens naturlige vitalitet, jevne ut hudtonen og gi glød. MUKHA ABHYANGAM er ikke-invasiv og virker som en naturlig ansiktsløftning.

PRISHTHA ABHYANGAM

er en ayurvedisk ryggmassasje som er veldig avslappende og energigivende. Den involverer bruk av ayurvediske oljer beriket med spesielle urter. Massasjen hjelper å lindre alvorlige og kroniske ryggsmerter, muskelstivhet og nerverelaterte smerter som isjassmerter. MUKHA ABHYANGAM forbedrer blodsirkulasjonen i ryggen og lindrer spenninger i kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *