Alle kvinner ved at den beste kosmetikken er lett å bruke og oppfyller forventningene. Merket Smashbox synes tydeligvis det samme. Det er grunnen til at de skapte stiftrouge – L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. La oss se om dette nye produktet er noe du også vil elske, og om det har kommet for å bli.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher fra Smashbox er et svært uvanlig produkt. Hvorfor? De fleste produkter av denne typen har flate paletter eller runde krukker og er presset for å ligne på fargerikt støv. Men Smashbox-rougen er svært forskjellig. Produktet har stiftform, og for å bruke det må vi vri den nedre delen (akkurat som en leppestift). Men det er ikke alt! L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher er også utstyrt med en svamp. Alle jenter vil selvsagt elske denne løsningen; ikke flere koster, ikke sant? Eller er det virkelig slik? Etter en tid vil svampen være dekket med produkt, og alt er grisete. Faktum er at vi kan vaske den og bruke den om igjne, men du må huske at applikatorer (koster og svamper) samler bakterier, som er skadelige for huden. Valget er ditt.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher fra Smashbox er tilgjengelig i åtte nyanser: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude og Brighr Warm Coral. Riktig påført gir produktet huden en naturlig effekt, fremhever ansiktstrekkene og sikrer en vakker og glødende look. Rougen gir en lys, skimrende finish, blander seg fint med foundationen og med transparent pudder. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color bør påføres kinnene og så blandes ut med svamp. Det interessante med dette produktet er at det kan tas på leppene og andre deler av ansiktet også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *