Post-Gym Skin – svett hud som sminketrend

Vi er overbevist om at bare med riktig mengde dekkende kosmetikk og matt hud ser vi virkelig tiltrekkende ut. Mer og mer begynner vi å innse at sminketrendene dreier seg mot naturlig sminke eller såkalt «no make-up», som bør forbedre vår naturlige skjønnhet. I det siste har en enda dristigere look blitt populær – Post-Gym Skin, som er naturlig glødende etter-treningshud.

Hva går det ut på?

Skjønnhetstrender bare elsker å overraske oss. Hovedtemaet i noen uker er «svett hud», det vil si hud som gløder fra overflødig talg, som ser ut som rett etter et besøk på treningssenteret. Naturlige trender har litt svært populære innen sminke, så ingen er forbløffet over at det etter «no make-up» er tid for å droppe foundation og mattgjørende pudder.

Hvor kommer denne trenden fra?

Som de fleste trender hadde også denne sin begynnelse på den røde løperen. I det siste har øynene til verdensberømte stylisert fokusert på ansiktet til Zoe Kravitz (datter til Lenny Kravitz), som på Critics’ Choice Awards dukket opp uten foundation, med bare ferskenrouge i kinnene. Ansiktet hennes, fresht og litt deket av svette, så ut som ansiktet til en jente som kom rett fra yogatimen.

Hva er fordelene til Post-Gym Skin?

En naturlig look lønner seg alltid, siden for mye sminke kan få deg til å se gammel ut. Det å gi opp store mengder sminke vil gjøre ansiktet ditt lett og fresht. På den andre siden gir glødende hud, som om den er svett etter trening, et utseende som ser yngre ut.

Hvordan få denne looken?

Post-Gym Skin er ikke så vanskelig å oppnå. Det viktigste er å unngå overflødige mengder kosmetikk. Denne trenden handler om naturlig glødende hud. Hvis du har en hud med mange skjønnhetsfeil kan du selvsagt ikke droppe foundation, men legg et tynnere lag. Like viktig i «svett hud»-trenden er åfremheve kinnben, panne og nese og å ta på rouge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *